1

Πως θα έρθετε από την Αθήνα ή το Ναύπλιο με το αυτοκίνητό σας

Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει αυτοκίνητο, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα σε 2 περίπου ώρες με μεσαία ταχύτητα και 45 περίπου λεπτά από το Ναύπλιο.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό, κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος 10 - Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.

Αν έρχεστε από το Ναύπλιο, τότε οδηγείτε προς το Ληγουριό και στο ύψος του Κέντρου Υγείας κάνετε αριστερά στην παλιά Εθνική Οδό, προς Αθήνα. Φθάνετε στη γέφυρα της Επιδαύρου, στην οποία κάνετε αριστερά και πάλι αριστερά, κάτω από τη γέφυρα.

Μόλις περάσετε τη γέφυρα, είτε ερχόσαστε από την Αθήνα, είτε από το Ναύπλιο, ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο και στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο.

Μετά από 15 περίπου λεπτά θα συναντήσετε πινακίδα με το όνομα του Ξενοδοχείου μας, στην οποία θα κάνετε αριστερά και μετά από 100 περίπου μέτρα φθάνετε στο "Kalloni Resort".Πως θα έρθετε από την Αθήνα ή το Ναύπλιο με τα ΚΤΕΛ

Αθήνα - Καλλονή

Καθημερινά αναχωρεί από το σταθμό Πελοποννήσου (210 - 5124910 - 11 - 12) λεωφορείο των ΚΤΕΛ στις 16.30 που περνά από την Καλλονή, σε 2 ώρες και 15' περίπου.

Σταθμός Πελοποννήσου τηλ. 210 - 5134588 www.athenstransport.com

Ναύπλιο - Καλλονή

Από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή αναχωρεί από το Ναύπλιο λεωφορείο των ΚΤΕΛ στις 14.30 που περνά από την Καλλονή, σε 1 ώρα περίπου.

Σταθμός, ΚΤΕΛ Αργολίδας 27520-27423 www.ktel-argolidas.gr

Σταθμός Γαλατά 22980 - 42480

Πατήστε για να δείτε στο διαδραστικό χάρτη της Google, τη διαδρομή για να έρθετε από την Αθήνα στην Καλλονή

Πατήστε για να δείτε στο διαδραστικό χάρτη της Google, τη διαδρομή για να έρθετε από το Ναύπλιο στην ΚαλλονήΠως θα έρθετε από το λιμάνι του Πειραιά με Ferry Boat

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν Ferry Boats της "Κοινοπραξίας Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" τα οποία παίρνουν εκτός από επιβάτες και αυτοκίνητα.

Το ταξίδι με ενδιάμεσους σταθμούς την Αίγινα και τα Μέθανα διαρκεί περίπου 2,5 ώρες. Μόλις φθάσετε στον Πόρο περνάτε απέναντι στο Γαλατά με τα μικρά ferry boat μέσα σε 5 λεπτά και στη συνέχεια πηγαίνετε στην Καλλονή σε 15 λεπτά με τα ΚΤΕΛ ή με ταξί.

Για να πληροφορηθείτε τις αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά ή το λιμάνι του Πόρου ή για να βγάλετε εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά:

1. Πρακτορείο Πειραιά: "Κοινοπραξία Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" 210 - 4117341 / 4171190 / 4126528 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

2. Πρακτορείο Πόρου : "Κοινοπραξία Ε/Γ - Ο/Γ Πλοίων Σαρωνικού" FAMILY TOURS : 22980 23743Πως θα έρθετε από το λιμάνι του Πειραιά με flying dolphin

Aπό το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά flying dolphins και flying cats για τον Πόρο, τα οποία παίρνουν μόνο επιβάτες και όχι αυτοκίνητα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα με flying dolphins και 1 ώρα & 20 λεπτά με flying cats.

Μόλις φθάσετε στον Πόρο περνάτε απέναντι στο Γαλατά με τις βαρκούλες μέσα σε 5 λεπτά και στη συνέχεια πηγαίνετε στην Καλλονή σε 15 λεπτά με τα ΚΤΕΛ ή με ταξί.

Τα δρομολόγια εκτελεί η Hellenic Seaways : 210-41.99.000 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Για να πληροφορηθείτε τις αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πόρου ή για να βγάλετε εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Πρακτορείο Marinos Tours 22980 23423, 22977 στον Πόρο.Πατήστε για να δείτε στο διαδραστικό χάρτη της Google, τη διαδρομή για να έρθετε από το Γαλατά στην Καλλονή

Πώς θα έρθετε

Τι προσφέρει η περιοχή

Το Ξενοδοχείο "Kalloni Resort", αποτελεί ορμητήριο για δραστηριότητες και εξορμήσεις που υπάρχουν πάρα πολλές στην Τροιζηνία, στη Χερσόνησο την Μεθάνων και στις γύρω περιοχές.

Βρίσκεται σε μία από τις λίγες περιοχές στην Ελλάδα που συνδυάζει τη θάλασσα με το βουνό και τις δραστηριότητες με τις εξορμήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα.

Εξάλλου, για να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών που θα περάσετε στο Ξενοδοχείο μας με τους φίλους σας ή με τις οικογένειές σας, υπάρχουν για εσάς πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού που θα γεμίσουν το χρόνο σας και δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε ούτε μία ημέρα.

Περισσότερα

H Καλλονή αποτελεί αγαπημένο παραθεριστικό προορισμό πολλών Αθηναίων, αλλά και επισκεπτών άλλων περιοχών. Υπόσχεται πολλές φυσιολατρικές απολαύσεις, τόσο θαλάσσιες, όσο και πανέμορφες «αποδράσεις» προς την ημιορεινή και ορεινή ενδοχώρα, αφού είναι κτισμένη στους πρόποδες του όρους "Ορθολίθι". H Καλλονή με τα ιδιαίτερα ζεστά και απολαυστικά νερά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ξεκούραση, χαλάρωση, ψάρεμα καθώς επίσης για εναλλακτικές και οικογενειακές διακοπές.